Virhe 351F-0000-0080-0300-8007-0570 ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Voit nähdä seuraavan virheen, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Tilan koodi: 351F-0000-0080-0300-8007-0570

Tämä tarkoittaa, että ladattavassa peli- tai sovelluspäivityksessä on ilmennyt virhe.

Lisätietoja pelin tai sovelluksen nimen päivittämisestä on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolisi peli tai sovellus on päivitettävä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai säilyttämisessä on ongelmia, lisätietoja on ohjeaiheessa Saan virheilmoituksen, kun yritän testata Xbox Live -yhteyttä.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Noudata ohjeaiheessa Opi tyhjentämään Xbox 360 -järjestelmän välimuisti olevia ohjeita. Yritä sitten päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Kopioi päivitys USB-flash-asemaan, CD-levylle tai DVD-levylle

Kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-flash-asemaan, CD-levylle tai DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto:
  • Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  1. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
  2. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  3. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  4. Käynnistä konsoli uudelleen.
  5. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto:
  • Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  1. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  2. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  3. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  4. Käynnistä konsoli uudelleen.
  5. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).
Jos kohtaat virheen myös näiden ratkaisujen kokeilemisen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.