Virhe xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2746 tulee näkyviin, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Ongelma

Jos saat seuraavan tilakoodin ja sanoman yrittäessäsi ladata konsolipäivitystä Xbox 360 -konsoliin, päivitys on epäonnistunut.

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2746

Huomautus Tilakoodin x-merkit vaihtelevat.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Lataa päivitys uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (kyllä).

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai säilyttämisessä on ongelmia, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live: Yhteyden muodostaminen Xbox Live -palveluun.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Noudata ohjeaiheen Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti ohjeita ja yritä sitten päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Liitä tallennuslaite uudelleen

Kun olet kiinnittänyt tallennuslaitteen uudelleen, kokeile päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 6: Käytä päivitykseen USB-muistitikkua tai levyä

Jos mikään edellä kuvatuista ratkaisuista ei korjaa ongelmaa, kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-muistitikkuun, CD-levylle tai DVD-levylle. Asenna päivitys sitten konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus: USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla .zip-tiedostoa. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
  5. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  6. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla .zip-tiedostoa.
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos saat virhekoodin, joka on muotoa xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (x-numerot vaihtelevat), kun olet kopioinut päivityksen muistitikulle, CD-levylle tai DVD-levylle ja asentanut sen sitten konsoliin, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.