Virhe xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751 tulee näkyviin, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata konsoliohjelmiston päivitystä Xbox 360:een:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751

Huomautus Virhekoodin x:llä merkityt numerot vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että lataus epäonnistui seuraavista syistä:

• Xbox Live -palvelu ei tilapäisesti ole käytettävissä.
  • Ilmeni yhteysongelma.
  • Konsoli ei pysty muodostamaan yhteyttä ohjelmistopäivityksestä vastaavaan palvelimeen.

Ratkaisu

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-01-19T14:56:55.3959091+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

Jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen nykyisellä konsolilla ja verkkokokoonpanolla, yritä testata Xbox Live -yhteytesi ja varmistaa, että yhteys on muodostettu. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse settings (Asetukset), System Settings (Järjestelmäasetukset) ja sitten Network Settings (Verkkoasetukset).
  2. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
  3. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, yhteystesti ilmoittaa, missä kohdassa yhdistämisprosessia virhe ilmeni. Se kertoo myös sen, minkä tyyppinen virhe on kyseessä. Ota nämä tiedot ylös, ja siirry Xboxin yhteysvirheen ratkaisuun ratkaisemaan ongelma.

Ratkaisu 3: Kokeile Xbox 360:n yhteysongelman ratkaisua

Yritä ratkaista ongelma Xbox 360:n yhteysongelman ratkaisun avulla.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.