Virhe 8007000B ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen Xbox 360:ssä

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolista:

• Sorry, there’s a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • Tilan koodi: 8007000B

Tämä tarkoittaa, että konsoli ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Live -palveluun. Tämä ongelma voi johtua seuraavista syistä:

• Tietyt Xbox Liven ominaisuudet eivät ole käytettävissä järjestelmän ylläpidon tai odottamattoman Xbox Liven häiriön vuoksi.
  • Konsoli ei ehkä ole yhteydessä Xbox Live -palveluun.
  • Tarvittavat portit eivät ehkä ole avoimina verkossasi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Suunniteltujen ylläpitotoimien aikana tai tilapäisten Xbox Live -ongelmien vuoksi tietyt Xbox Liven ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä. Voit tarkistaa Xbox Live -palvelun tilan siirtymällä Xbox Live -tilasivulle.

Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, kokeile uudelleen myöhemmin, kun Xbox Live -palvelu on jälleen käytettävissä. Jos näet tämän virhesanoman edelleen, vaikka Xbox Live -palvelu on käytettävissä, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -palvelun yhteys.

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Huomautus Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, kokeile Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisua.

Jos Xbox Live -palvelu on käytettävissä, mutta yhteys ei toimi, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Avaa verkkoportit

Xbox Live -palvelun käyttämiseen tarvitaan useita avoimia verkkolaitteen tai palomuurin portteja. Lisätietoja siitä, minkä porttien on oltava avoimina Xbox Liveä varten, on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.

Jos ongelma ei ratkea edellä olevia ohjeita noudattamalla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.