Virhe 80070017 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox 360 -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä Xbox 360 -konsoliin:

80070017

Tämä voi tarkoittaa, että on ilmennyt verkkovirhe, joka on estänyt lataamisen suorittamisen loppuun.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Poista kesken jääneet lataukset ja lataa sisältö uudelleen

Voit korjata tämän ongelman poistamalla keskeneräiset lataukset ja väliaikaiset tiedostot ja lataamalla sisällön uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite.
  3. Valitse sen sisällön tyyppi, jota yrität ladata.
  4. Etsi kohde, jota yritit ladata.
  5. Poista keltaisella varoituskuvakkeella merkityt kohteet. Keltainen kuvake tarkoittaa keskeneräistä tai vioittunutta latausta.
  6. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Yritä nyt ladata sisältö uudelleen lataushistoriasta. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen).

Jos saat edelleen virheen 80070017, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Lataa toiseen tallennuslaitteeseen

Lataa kohde toiseen tallennuslaitteeseen, kuten eri kiintolevyyn, muistiyksikköön tai USB-muistitikkuun.

Jollet vieläkään pysty lataamaan kohdetta, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Maksimoi verkon kaistanleveys

Kun lataat sisältöä Xbox Live -palvelusta, varmista, että muut kotonasi olevat tietokoneet eivät lataa tai siirrä tiedostoja samanaikaisesti. Kun joku muu käyttää Internetiä kotonasi, hän käyttää verkon kaistanleveyttä, jota konsolisi voisi käyttää.

Huomautus: kaistanleveys tarkoittaa Internet-yhteyden kautta kerralla siirrettävien tietojen määrää.

Voit myös väliaikaisesti kytkeä irti tai sammuttaa laitteet, jotka on liitetty kotiverkkoosi.

Kun olet maksimoinut kaistanleveyden, kokeile sisällön lataamista uudelleen. Jos lataaminen epäonnistuu jälleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Poista peli ja asenna se uudelleen

Jos yrität ladata uutta sisältöä peliin, voit ehkä korjata tämän ongelman poistamalla varsinaisen pelin, asentamalla sen uudelleen ja yrittämällä sen jälkeen ladata sisällön uudelleen.

Huomautus: Kun peli poistetaan, sen lisäksi poistetaan myös tallennetut pelit. Suosittelemme tallennettujen pelien kopioimista USB-muistitikkuun ennen itse pelin poistamista. Tällöin pelitallennusten tiedot voidaan kopioida takaisin konsoliin, kun peli on poistettu ja asennettu uudelleen. Lisätietoja sisällön kopioimisesta toiseen tallennuslaitteeseen on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Pelin poistaminen ja asentaminen uudelleen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Valitse My Settings (Omat asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite.
  4. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin kiintolevy).
  5. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  6. Valitse peli, jossa ongelma ilmenee, ja paina ohjaimen Y-näppäintä.
  7. Valitse Delete (Poista). Vahvista poistaminen.
  8. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.
  9. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  10. Jos poistettu peli asennettiin levyltä, asenna peli uudelleen. Jos peli ladattiin Xbox Livestä, lataa se uudelleen. Lisätietoja sisällön lataamisesta uudelleen.
  11. Kopioi pelitallennukset muistikortilta tai USB-asemasta takaisin Xbox 360:n kiintolevylle.
  12. Kokeile kohteen lataamista uudelleen.

Jos saat virheen uudelleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma ei ratkea aiemmin luetelluilla keinoilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.