Virhe 80070020 ilmenee, kun lataat profiiliasi Xbox 360 -konsoliin.

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
80070020

Tämä sanoma ja virhekoodi tarkoittavat sitä, että latausyritys on epäonnistunut, mutta ongelma saattaa olla tilapäinen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tyhjennä välimuisti, käynnistä konsoli uudelleen ja lataa profiili uudelleen

Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Lataa profiili uudelleen
Käynnistä konsoli uudelleen. Yritä sitten profiilin latausta uudelleen. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.
  2. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tilisi tietoja, lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin hallinnan usein kysytyt kysymykset.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.
  3. Anna salasana.
  4. Valitse pyydettäessä profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy). Profiilisi lataus käynnistyy.
Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto
Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto

Remember Password (Muista salasana) -asetus ei ole oletusarvoisesti valittuna, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on annettava Microsoft-tilisi salasana aina, kun kirjaudut Xbox Live -profiiliisi. Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana, kun kirjaudut profiiliisi tässä konsolissa.

Voit nyt kirjautua konsolillasi käyttäen Xbox Live -pelaajatunnustasi.

Ratkaisu 2: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos edellinen ratkaisu ei auta ongelmaan, ota yhteyttä Xbox-tukeen.