Virhekoodi 80070026 tulee näkyviin, kun lataat profiilia Xbox 360 -konsoliin

Saat seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ladata profiiliasi Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 80070026

Jos näet tämän sanoman ja virhekoodin, profiilissasi on jokin ongelma. Se saattaa esimerkiksi olla vioittunut, tai tallennusvälineessä, johon se on tallennettu, saattaa olla ongelmia.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista, että profiilisi on olemassa ja kunnossa

1. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  1. Valitse Storage (Tallennus).
  1. Valitse oikea tallennuslaite ja sitten Profiles (Profiilit).
  2. Tarkista, että profiilisi on olemassa ja kunnossa.
    Huomautus Jos profiilisi vieressä on huutomerkkikuvake (!), profiili on vioittunut. Jos profiilisi on vioittunut, valitse se ja sitten Delete (Poista).
  3. Yritä ladata profiili uudelleen.
  4. Jos profiilin lataaminen ei vieläkään onnistu, irrota Xboxin kiintolevy ja yritä ladata profiili USB-laitteelle.
    Huomautus Saat ohjeet Xbox-kiintolevyn irrottamiseen ohjeartikkelista Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.
  5. Irrota kaikki Xbox 360 -konsoliin liitetyt laitteet. Irrota konsoli pistorasiasta.
  6. Liitä konsoli sitten takaisin pistorasiaan, liitä kaikki laitteet takaisin ja yritä sitten ladata profiili uudelleen.

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Xbox 360 -järjestelmän välimuistia käytetään esimerkiksi pelipäivitysten, järjestelmäpäivitysten asennuspakettien ja ystävien pelaajakuvien tallentamiseen. Voit usein korjata Xbox 360 -konsolin ongelmat tyhjentämällä järjestelmän välimuistin.

Välimuistin tyhjentäminen ei poista

• pelaajatunnustasi
  • lataamaasi sisältöä
  • pelitiedostoja
  • konsoliohjelmiston päivityksiä.

Välimuistin tyhjentäminen poistaa aiemmin ladatut pelipäivitykset. Sinun on ladattava kyseiset päivitykset uudelleen, kun pelaat peliä seuraavan kerran.

Tyhjennä välimuisti seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.

Ratkaisu 3: Lataa profiilisi uudelleen

Saatat joutua lataamaan Xbox Live -profiilisi seuraavissa tilanteissa:

• Haluat käyttää Xbox Live -pelaajatunnustasi toisessa Xbox 360 -konsolissa.
  • Olet vahingossa poistanut Xbox Live -pelaajatunnuksesi Xbox 360 -konsolistasi.

Voit ladata Xbox Live -profiilisi mihin tahansa Xbox 360 -konsoliin. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta (keskellä oleva iso X-painike).
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus
    Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  1. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun.
  2. Anna Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut sen, vaihda salasanasi tai perehdy kadonneen salasanan ratkaisuun.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, sinun on annettava vanhemman Microsoft-tilin tiedot profiilin lataamista varten.
  3. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.
    Voit nyt kirjautua konsoliin Xbox Live -profiilillasi.
    Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta kukaan muu ei pääse kirjautumaan profiiliisi toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.