Virhe 800700E8 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:een

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 800700E8

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä on ilmennyt virhe tai Xbox-konsolisi verkkoyhteydessä on ongelma.

Huomautus Tämä virhe on vain väliaikainen, eikä se koske välttämättä maksusuoritusta tai tilitietojasi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-08-24T00:20:00.5139288+00:00

Ratkaisu 2: Tee ostos selaimella

Jos kohtaat tämän ongelman, kun olet ostamassa jotakin, voit kiertää sen tekemällä ostoksen konsolin sijaan verkossa osoitteessa Xbox.com. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi osoitteeseen account.microsoft.com.
  2. Valitse Kauppa ja sitten luokka, josta haluat tehdä ostoksen. Jos haluat ostaa esimerkiksi videon, valitse Viihde ja sitten Elokuvat ja tv-ohjelmat.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
Avattuna on System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, josta on valittu Storage (Tallennus) -asetus.
  1. Korosta tallennuslaite (mutta älä valitse sitä) ja avaa laitteen asetukset (Device Options) painamalla ohjaimen Y-painiketta .

Huomautus Sillä ei ole merkitystä, minkä tallennuslaitteen korostat. Kaikkien tallennuslaitteiden välimuisti tyhjennetään.
Avattuna on Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttö, josta on valittu Hard Drive (Kiintolevy) -asetus.
  1. Valitse Device Options (Laiteasetukset) -näytössä Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
Avattuna on Device Options (Laiteasetukset) -näyttö, josta on valittu Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti) -asetus.
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Huomautus Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, palaat Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttöön. Sitten voit painaa ohjaimen opaspainiketta ja palata Xbox-käyttöliittymään .

Ratkaisu 4: Sammuta ja käynnistä Xbox 360 -konsoli

Sammuta konsolin virta ja käynnistä se uudelleen. Tämä saattaa poistaa ongelman. Toimi näin:

1. Sammuta konsoli koskettamalla konsolin etuosassa olevaa virtapainiketta. (Katso vihreinä valaistuja painikkeita alla.)
Alkuperäisen Xbox 360 -konsolin ja Xbox 360 E -konsolin virtapainikkeiden ympärillä on vihreät viivat, jotka korostavat painiketta.
  1. Käynnistä konsoli koskettamalla virtapainiketta uudelleen.

Ratkaisu 5: Suorita verkkoyhteyden vianmääritys

Kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua. Tämä vaiheittainen työkalu saattaa tunnistaa ongelman, joka voi johtua huonosta Internet-yhteydestä tai reitittimen toiminnasta.