Virhe 80070194 ilmenee, kun lataat Xbox Live -sisältöä Xbox 360:een

Saatat nähdä seuraavan virheen, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä Xbox 360 -konsoliin:

80070194

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Peruuta tai poista kesken jääneet lataukset ja lataa sisältö uudelleen

Voit korjata ongelman peruuttamalla odottavat lataukset, poistamalla osittain latautuneet kohteet ja kokeilemalla sitten sisällön lataamista uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

Vaihe 1: Peruuta kaikki lataukset

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Marketplace (Kauppapaikka).
  3. Valitse Active Downloads (aktiiviset lataukset).
  4. Valitse Cancel All (peruuta kaikki).

Vaihe 2: peruuta osittaiset lataukset

1. Valitse konsolissa Settings (asetukset) ja valitse sitten System (järjestelmä).
  2. Valitse Storage (tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite.
  3. Valitse sen sisällön tyyppi, jota yrität ladata.
  4. Etsi se kohde, jota yrität ladata.
  5. Jos kohde on luettelossa, valitse se ja sen jälkeen Delete (Poista).

Vaihe 3: Lataa sisältö uudelleen

Yritä ladata sisältö uudelleen lataushistoriasta. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Selaa lataushistoriaasi. Valitse kohde ja lataa se uudelleen ohjeiden mukaisesti.

Ratkaisu 2: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma ei ratkea edellisten ohjeiden avulla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.