Virhekoodi 8007019c tulee näkyviin, kun käytät Xbox Liveä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -ilmoituksen, kun käytät Xbox Live -palvelua:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. (Osa Xbox -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä.) You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. (Osa Xbox -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä. Voit edelleen käyttää profiiliasi, olla yhteydessä muiden pelaajien kanssa ja pelata pelejä verkossa.)

Tämä voi tarkoittaa seuraavia asioita:

• Xbox Livessä on tilapäinen ongelma.
  • Kaistanleveydessä on ongelma.
  • Verkon asetuksissa on ongelma.
  • Yrität ladata niinä aikoina, kun verkkoa käytetään eniten.

Ratkaisut

• Ratkaisu 1: Lataa sisältö uudelleen

Yritä ladata sisältö uudelleen lataushistoriasta. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
    2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
    3. Valitse Download History (Lataushistoria).
    4. Selaa lataushistoriaasi. Valitse kohde ja lataa se uudelleen ohjeiden mukaisesti.
    5. Jos lataaminen epäonnistuu jälleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

• Ratkaisu 2: Maksimoi verkon kaistanleveys

Kun lataat sisältöä Xbox Live -palvelusta, varmista, että muut kotonasi olevat tietokoneet eivät lataa tai siirrä tiedostoja samanaikaisesti. Kun joku muu käyttää Internetiä kotonasi, hän käyttää verkon kaistanleveyttä, jota konsolisi voisi käyttää.

Huomautus: kaistanleveys tarkoittaa Internet-yhteyden kautta kerralla siirrettävien tietojen määrää.

Voit myös väliaikaisesti kytkeä irti tai sammuttaa laitteet, jotka on liitetty kotiverkkoosi.

Kun olet maksimoinut kaistanleveyden, kokeile sisällön lataamista uudelleen. Jos lataaminen epäonnistuu jälleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

• Ratkaisu 3: Lataa eri aikaan vuorokaudesta

Jotkin Internet-palveluntarjoajat estävät tai rajoittavat suurikokoisia latauksia niinä aikoina, kun verkkoa käytetään eniten. Jos Internet-palveluntarjoaja nollaa yhteyden tietyn ajan jälkeen tai rajoittaa latausten kokoa, saat virheilmoituksen. Jos sisällön lataamisessa on ongelmia, selvitä Internet-palveluntarjoajalta, rajoittaako se latauksen kokoa, nopeutta tai ladattavan sisällön määrää.

Asuinalueilla sijaitsevat Internet-verkot ovat usein kuormitetuimpia iltaisin, kun useimmat ihmiset ovat kotona. Internet-yhteyden nopeus saattaa olla parhaimmillaan keskellä päivää.

Jos yrität ladata sisältöä toiseen aikaan päivästä ja se epäonnistuu edelleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

• Ratkaisu 4: Avaa verkkoportit

Jos käytössäsi on palomuuri tai reititin, saatat joutua muuttamaan sen määrityksiä, jotta Xbox 360 -konsoli voi muodostaa yhteyden Xbox Liveen. Tätä määritysten muuttamista kutsutaan usein "portin avaamiseksi" tai "portinsiirroksi".

Lisätietoja Xbox Liven käyttämistä verkkoporteista on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.

Jos verkkoporttien avaaminen ei ole sopiva vaihtoehto, voit yrittää muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun suoralla modeemiyhteydellä (reitittimen tai yhdyskäytävän sijaan). Liitä verkkokaapelin toinen pää Xbox 360 -konsolin takaosaan ja toinen pää modeemiin. Tämä ohittaa mahdolliset verkkolaitteet, kuten reitittimen tai palomuurin.

• Ratkaisu 5: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma ei ratkea edellä olevia ohjeita noudattamalla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.