Virhe 8007045D ilmenee Xbox 360:ssä, kun lataat Xbox Live -profiilia

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilisi:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilakoodi 8007045D

Tämä tarkoittaa, että lataamisen aikana tapahtui virhe.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-01-20T20:37:14.2882418+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos et pysty muodostamaan Xbox Live -yhteyttä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 4: Poista Xbox-konsoliin tallennettu profiili ja lataa profiili uudelleen

Xbox-konsoliin tallennetun profiilin poistaminen:

1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Voit ladata Xbox Live -profiilisi seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -ilmoitusta ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta .
  3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, lue lisätietoja ohjeartikkelista Microsoft-tiliin tai pelaajatunnukseen liittyviä kysymyksiä.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.
  4. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).
    Profiilisi lataus käynnistyy.
Kun lataus on valmis, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa. Oletusarvoinen Remember Password (Muista salasana) -asetus ei ole valittuna, mikä tarkoittaa sitä, että konsoli kehottaa sinua antamaan Microsoft-tilisi salasanan aina, kun kirjaudut Xbox Live -profiiliisi.
Xbox 360:n kirjautumisnäytöstä on valittu Remember Password (Muista salasana) -asetus.
Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana aina, kun kirjaudut profiiliisi tässä konsolissa. Voit nyt kirjautua konsolillasi käyttäen Xbox Live -pelaajatunnustasi.