Virhe 800704DC ilmenee Xbox 360:ssä, kun lataat Xbox Live -profiilia

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 800704DC

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelussa tai Microsoft-tilissäsi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-01-20T01:43:42.4264730+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista Microsoft-tilisi nykyisen tilasi tarkistamiseksi

Jos olet äskettäin vaihtanut maksutapaa, varmista, että sen tiedot on päivitetty laskutustililläsi oikein. Jos maksutapasi on vanhentunut, sinun on vaihdettava sen tilalle uusi luottokortti tai lisättävä toinen maksutapa.

Voit muuttaa tai päivittää maksutavan perehtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan päivittäminen verkossa, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Päivitä maksutapa tai Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Tämä ongelma voi johtua myös Internet-yhteyden ongelmasta. Suorita yhteyden vianmääritys käyttämällä Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.

Ratkaisu 4: Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot

Varmista, että laskutustiedot on annettu Microsoft-tililläsi oikein:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 5: Vaihda Microsoft-tilisi salasana

Yritä korjata ongelma vaihtamalla Microsoft-tilisi salasana:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Vaihda salasana.
  3. Kirjoita nykyinen salasana ja uusi salasana, ja valitse Tallenna.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Kirjaudu konsolilla Microsoft-tiliisi ja yritä ladata profiilisi uudelleen.

Ratkaisu 6: Poista Xbox 360 -konsoliin tallennetut tiedot

Xbox 360 -konsoliin tallennetussa Xbox-profiilissa voi olla ongelma. Poista profiilisi ja lataa se uudelleen:

1. Poista profiili Xbox 360 -konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin poistaminen Xbox 360 -konsolista.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.
  3. Sammuta Xbox 360 -konsoli ja verkkolaitteet (kuten modeemi ja reititin).
Kuvassa näkyy Ethernet-reitittimeen liitetty Xbox 360 -konsoli.
  1. Odota 30 sekuntia.
  2. Käynnistä modeemi ja odota, että se muodostaa verkkoyhteyden (tämä kestää noin minuutin).
  3. Käynnistä seuraava laite (esimerkiksi reititin) ja odota jälleen minuutti.
  4. Lataa profiilisi.

Kun profiili on ladattu, käynnistä konsoli uudelleen ja yritä muodostaa yhteys Xbox Liveen.