Virhe 80070570 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:een

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä Xbox 360 -konsoliin:

Tilakoodi: 80070570

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelu ei tilapäisesti ole käytettävissä.
  • Sinun on ehkä tyhjennettävä konsolin järjestelmän välimuisti.
  • Profiilissa saattaa olla ongelma.
  • Kiintolevyssä, johon yrität ladata sisältöä, saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-10-23T03:13:10.3248443+00:00

Ratkaisu 2: Tyhjennä Xbox Liven ja järjestelmän välimuisti

Latausongelmat voi toisinaan korjata tyhjentämällä Xbox Liven välimuistin ja konsolin järjestelmän välimuistin. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
Ohjaimen Xbox-opaspainike on osoitettu nuolella.
  1. Valitse Storage (Tallennus).
  2. Korosta tallennuslaite (mutta älä valitse sitä) ja avaa Device Options (Laitteen asetukset) -valikko painamalla ohjaimen Y-painiketta .
    Huomautus Sillä ei ole merkitystä, minkä tallennusvälineen valitset. Kaikkien tallennusvälineiden välimuisti tyhjennetään.
Kuvassa on korostettu yksi Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näytön tallennuslaitevaihtoehdoista.
  1. Valitse Device Options (Laiteasetukset) -näytössä Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  2. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Huomautus Kun järjestelmän välimuisti on onnistuneesti tyhjennetty, palaat Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttöön. Voit sitten painaa ohjaimen opaspainiketta ja palata Xboxin aloitusnäyttöön.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Latausongelmat voi toisinaan korjata poistamalla profiilin ja lataamalla sen uudelleen. Toimi näin:

Vaihe 1: Poista profiilisi Xbox 360 -konsolista

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
  4. Jos et liitä Xbox 360 -konsoliin ulkoisia tallennuslaitteita, valitse Hard Drive (Kiintolevy). Jos käytät ulkoista tallennuslaitetta, valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  5. Valitse Profiles (Profiilit).
All Devices (Kaikki laitteet) -näytössä on korostettu Profiles (Profiilit) -asetus.
  1. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Delete (Poista).
  3. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tätä asetusta käytettäessä profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
    Huomautus Jos valitset Delete Profile and Items (Poista profiili ja kohteet) -vaihtoehdon, poistat profiilin lisäksi siihen liittyvät tallennetut pelit ja saavutukset.

Vaihe 2: Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen Xbox 360 -konsoliin

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).
Xboxin opasnäytössä on korostettu Download Profile (Lataa profiili) -asetus.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
Download Profile (Lataa profiili) -näytössä on korostettu Download Profile (Lataa profiili) -asetus.
  1. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, käytä kadonneen tilin ratkaisua.
  2. Anna Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut sen, sinun on vaihdettava salasanasi
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten tarvitaan vanhemman Microsoft-tilin tiedot.
  3. Jos käytät Xbox 360 -konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy.
  4. Kun olet ladannut profiilin uudelleen, sinulta kysytään, haluatko Xbox 360 -konsolin muistavan salasanasi.
    • Jos haluat kirjautua sisään ilman, että sinulta pyydetään salasanaa joka kerta, valitse Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto.
    • Pidä mielessä, että kun valitset tämän vaihtoehdon, kaikki konsolisi käyttäjät voivat kirjautua sisään sinuna ja käyttää tilitietojasi. Tämä koskee myös mahdollisesti tallentamiasi luottokorttitietoja.
    • Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että konsoli pyytää salasanaa tilille kirjautumista varten. Tästä on hyötyä, jos kotisi muut käyttäjät pääsevät helposti käyttämään konsoliasi tai jos olet ladannut profiilisi ystävän kotona.

Ratkaisu 4: Peruuta kaikki odottavat ja osittaiset lataukset, ja lataa sisältö uudelleen

Vaihe 1: Peruuta odottavat lataukset

1. Kirjaudu Xbox 360 -konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  3. Siirry kohtaan Games & Apps (Pelit ja sovellukset).
  4. Valitse Active Downloads (Aktiiviset lataukset).
  5. Valitse Cancel All (Peruuta kaikki).

Vaihe 2: Peruuta osittaiset lataukset

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite.
  3. Valitse sen sisällön tyyppi, jota yrität ladata.
  4. Etsi se kohde, jota yrität ladata (se voi olla merkitty keltaisella varoituskuvakkeella).
  5. Jos kohde on luettelossa, valitse se ja sen jälkeen Delete (Poista).

Vaihe 3: Lataa sisältö uudelleen
Yritä ladata sisältö uudelleen lataushistoriasta. Toimi näin:

1. Kirjaudu Xbox 360 -konsolissa Xbox Live -profiiliisi.
  2. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Selaa lataushistoriaasi, valitse kohde ja lataa se uudelleen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 5: Lataa kohde USB-muistitikkuun

Jos yritit ladata kohteen kiintolevylle, yritä ladata se johonkin toiseen tallennuslaitteeseen.

Jos tämä ratkaisu toimii, ongelma voi olla konsolisi kiintolevyssä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyjen vianmääritys. Lisätietoja on Xbox 360:n USB-muistitikkuun liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä ja ohjeaiheessa Xbox 360 -tallennuslaitteet.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkaisu 6: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Xbox 360 -konsoli on ehkä korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.