Virhe 80070571 ilmenee, kun lataat Xbox Live -profiilia Xbox 360:een

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin:

80070571

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsolissa oleva Xbox Live -profiilisi on vioittunut.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Poista vioittunut profiili, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa profiili uudelleen

Korjaa ongelma poistamalla Xbox 360 -konsoliin tallennettu vioittunut profiili ja lataamalla profiili uudelleen.

Vaihe 1: Poista vioittunut profiili

1. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.

Vaihe 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  3. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  4. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  5. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  6. Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 3: Lataa Xbox Live -profiilisi

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu ulos profiilistasi painamalla ohjaimen X-painiketta .
  3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili.
    Huomautuksia
  4. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).

Profiilisi lataus käynnistyy. Kun profiilisi on latautunut, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa.

Ratkaisu 2: Suorita tallennuslaitteesi vianmääritys

Huomautus Tämä ratkaisu ei toimi 4 Gt:n konsoleissa.

1. Sammuta konsoli.
  2. Poista kiintolevy (katso Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen).
  3. Kokeile toista Xbox 360 -kiintolevyä, jos sellainen on käytettävissä, tai ulkoista USB-muistitikkua.
  4. Lataa profiilisi (lisätietoja on ratkaisun 1 vaiheessa 3).
    Huomautus Jos profiili latautuu ilman ongelmia, on todennäköistä, että ongelma johtui alkuperäisestä tallennuslaitteesta. Katso Xbox 360 -kiintolevyjen vianmääritys tai USB-laite ei toimi liitettynä Xbox 360 -konsoliin.