Virhe 800705b4 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen:

Tilan koodi: 800705b4

Can't or unable to connect to Xbox Live. (Xbox Live -yhteyttä ei voi muodostaa.)

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-04-25T20:53:25.1594099+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

Saat ohjeet Xbox Live -yhteyden muodostamiseen testaamalla Xbox Live -yhteyttä. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse pyydettäessä Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  6. Jos saat virheen testatessasi yhteyttä, kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.

Jos Xbox Live -yhteys katkeilee satunnaisesti, apua yhteysongelmiin saat tutustumalla Xbox 360:n yhteysongelman ratkaisuun.