Virhekoodi 8007065b ilmenee, kun käytät Xbox Liveä

Saatat saada seuraavan virhekoodin käyttäessäsi Xbox Liveä:

8007065b

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelu on poissa toiminnasta. Saatat nähdä tämän virheen myös pelaajatunnuksen vaihtamisen jälkeen, mikä voi viitata siihen, että tekemääsi pelaajatunnuksen muutosta ei ole ehkä otettu oikein käyttöön tilissäsi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun varoitussanomat

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun vasemmassa yläkulmassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain yhdysvaltalaiset asiakkaat: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää tekstiviesti-ilmoituksen, kun se on taas toiminnassa. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Kirjaudu ulos ja käynnistä konsoli uudelleen
Kirjaudu ulos pelaajatunnukseesi liitetystä profiilista. Käynnistä konsoli uudelleen ja yritä sitten kirjautua uudelleen profiiliisi.

Jos kumpikaan ratkaisu ei poista ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.