Virhe 8007274C ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Ongelma

Näet jonkin seuraavista virhesanomista sekä virhekoodin 8007274C ladatessasi päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

• Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)
    Tilan koodi: 8007274C
  • Some Xbox Live content is temporarily unavailable. (Osa Xbox-sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä.) You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. (Voit edelleen käyttää profiiliasi, olla yhteydessä muihin pelaajiin ja pelata pelejä verkossa.) The content will automatically appear when it's available. (Sisältö tulee automaattisesti näkyviin, kun se on jälleen käytettävissä.)
    Tilan koodi: 8007274C

Jos näet tämän virhekoodin ja jonkin näistä sanomista, päivityksen lataaminen konsoliin epäonnistui. Vaikka et ole päivittämässä Xbox 360 -konsolia, saatat nähdä seuraavan virhesanoman, kun kirjaudut sisään, muodostat yhteyden Xbox Live -palveluun tai aloitat tai lopetat pelaamisen:

• Some Xbox Live content is temporarily unavailable. (Osa Xbox-sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
    Tilan koodi: 8007274C

Jos näet tämän sanoman ja virhekoodin, se tarkoittaa, että on ilmennyt yhteysongelma.

Huomautus Virhekoodia 8007274C saattaa edeltää neljä neljän merkin sarjaa, jotka vaihtelevat tapauskohtaisesti (xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-274C).

Ratkaisut

Huomautus Jos olet lataamassa päivitystä, kokeile ensimmäistä ratkaisua. Kokeile muussa tapauksessa toista ratkaisua.

Ratkaisu 1: Lataa päivitys uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva X-symbolilla varustettu iso painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostaminen tai säilyttäminen aiheuttaa ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Live: Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Katso Xbox 360 -sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Noudata ohjeaiheen Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti ohjeita ja yritä sitten päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Liitä tallennuslaite uudelleen

Kun olet kiinnittänyt tallennuslaitteen uudelleen, kokeile päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 6: Määritä yhteys uudelleen

• Langaton yhteys:
    1. Katkaise mahdollisten kolmansien osapuolten langattomien kuulokemikrofonien yhteys konsoliin.
    2. Siirrä Xbox 360 -konsoli lähemmäs langatonta reititintä.
    3. Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.
  • Langallinen yhteys:
  • Varoitus Seuraavat vaiheet voivat heikentää suojausasetuksia, jolloin verkon suojaus vihamielisten käyttäjien hyökkäyksiä ja haittaohjelmia vastaan heikkenee. Emme suosittele tämän vaihtoehdon käyttämistä. Voit kuitenkin käyttää tätä ratkaisua oman harkintasi mukaan. Noudata seuraavia ohjeita omalla vastuullasi.

1. Ota modeemin tai reitittimen palomuuri tilapäisesti pois käytöstä ja katso, voitko muodostaa yhteyden Xbox Liveen.
    2. Jos yhteyden muodostaminen onnistuu, ota palomuuri jälleen käyttöön ja varmista, että modeemissa tai reitittimessä on avattu oikeat verkkoportit. Luettelo verkkoporteista on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 7: Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai CD- tai DVD-levylle, ja asenna päivitys sitten konsoliin.

Jos mikään edellä kuvatuista ratkaisuista ei ratkaise ongelmaa, kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-muistitikkuun, CD-levylle tai DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

• Kopioi päivitys USB-muistitikkuun
  • Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    2. Lataa päivitystiedosto.
    3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
    4. Pura tiedosto.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
    6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
    7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
    8. Käynnistä konsoli uudelleen.
    9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).
  • Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle
  • Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    3. Pura tiedosto.
    4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
    6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
    7. Käynnistä konsoli uudelleen.
    8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.