Virhekoodi 8007274D ilmenee, kun yrität ladata profiilisi Xbox 360:een

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata profiiliasi Xbox Livestä:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilakoodi: 8007274D

Tähän voi olla syynä jompikumpi seuraavista:

• Verkkoyhteydessä on ongelma.
  • Microsoft-tilisi tiedoissa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä suoraa modeemiyhteyttä

Liitä Xbox 360 -konsoli suoraan modeemiin reitittimen käyttämisen sijaan.

Huomautus Tämä on tilapäinen ratkaisu, joka auttaa selvittämään ongelman syyn.

Kuva Xbox 360 E -konsolista, joka on liitetty suoraan modeemiin
  1. Irrota modeemin Xbox-ethernet-kaapeli reitittimestä.
  2. Liitä ethernet-kaapeli Xboxista modeemiin.
  3. Sammuta virta Xbox-konsolista.
  4. Irrota virtakaapeli modeemin takaa noin minuutin ajaksi.
  5. Kytke minuutin kuluttua modeemi ensin ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  6. Käynnistä Xbox-konsoli.
  7. Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun. Voit tehdä tämän siirtymällä takaisin System Settings (Järjestelmän asetukset) -kohtaan, valitsemalla Network Settings (Verkon asetukset), Wired Network (Langallinen verkko) ja sitten Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Huomautus Jos voit muodostaa Xbox Live -yhteyden modeemiyhteydellä, konsoli ja modeemi toimivat oikein. Yhteyden muodostaminen Xbox Live -palveluun reitittimellä voi edellyttää, että muutat reitittimen asetusta. Tietoja reitittimen määrittämisestä ja sen asetusten muuttamisesta saat Xboxin keskustelupalstoilta.

8. Kirjaudu sisään Xbox Liveen ja yritä ladata profiili uudelleen.

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi tiedot

Ratkaise ongelma tarkistamalla Microsoft-tilisi tiedot. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai sisäänkirjautuminen salasanalla ei onnistu, vaihda salasanasi.
  2. Ota muistiin mahdolliset virhesanomat.
  3. Kun olet ratkaissut mahdolliset virheet, vahvista Microsoft-tilisi tiedot. Tarkista esimerkiksi Maksaminen ja laskutus- tai Suojaus ja tietosuoja -kohdan tiedot.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Kirjaudu sisään Xbox Liveen ja kokeile profiilin lataamista uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista Xbox-konsoliin tallennettu vioittunut profiili ja lataa profiili uudelleen

Poista ensin Xbox-konsoliin tallennettu vioittunut profiili. Toimi näin:

1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.

Lataa sitten profiili uudelleen. Toimi seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut profiiliin. Kirjaudu ulos profiilistasi painamalla ohjaimen X-painiketta .

3. Kirjoita Xbox-pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.

Huomautus Jos tilisi on Xbox-lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.

4. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).

Kun profiilisi on latautunut, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa.