Virhe 80072EE2 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Livestä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. (Osa Xbox-sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä.) You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. (Voit edelleen käyttää profiiliasi, olla yhteydessä muihin pelaajiin ja pelata pelejä verkossa.)

Tilakoodi: 80072EE2

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-konsolin ja Xbox Live -palvelimien välinen Internet-yhteys on hidas.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Lataa sisältö uudelleen

Yritä ladata sisältö uudelleen, jotta näet, oliko yhteysongelma vain väliaikainen.

Jos et vieläkään pysty lataamaan sisältöä, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Yksinkertaista kokoonpanoa

Joskus reitittimen tai modeemin palomuuri voi estää lataamisen. Tällaisessa tapauksessa saatat saada latauksen nopeimmin konsoliin yksinkertaistamalla verkkokokoonpanoa. Voit tehdä sen muodostamalla suoran yhteyden konsolin ja modeemin välille Ethernet-kaapelilla seuraavia ohjeita noudattamalla.

Huomautus Älä liitä modeemiin muita laitteita.

Ethernet-kaapelilla reitittimeen yhdistettyä Xbox 360 -konsolia esittävä kuva
  1. Irrota modeemin Xbox-ethernet-kaapeli reitittimestä.
  2. Liitä ethernet-kaapeli Xboxista modeemiin.
  3. Sammuta virta Xboxista.
  4. Irrota virtakaapeli modeemin takaosasta.
  5. Kytke minuutin kuluttua modeemi ensin ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  6. Käynnistä Xbox.
  7. Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset). Valitse Network Settings (Verkkoasetukset), sitten Wired Network (Langallinen verkko) ja Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Huomautus Jos voit muodostaa Xbox Live -yhteyden suoralla modeemiyhteydellä, konsoli ja modeemi toimivat oikein. Yhteyden muodostaminen Xbox Live -palveluun reitittimellä voi edellyttää, että muutat reitittimen asetusta. Saat lisätietoja reitittimen määrittämisestä Xbox-keskustelupalstoilta.

8. Kirjaudu Xbox Liveen ja yritä ladata profiili uudelleen.

Kun olet yksinkertaistanut kokoonpanoasi, kokeile sisällön lataamista uudelleen. Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Pysy latausnäytössä

Kun lataus on käynnissä, älä käytä Xbox 360 -konsoliasi pelaamiseen tai mihinkään muuhun. Konsolin käyttäminen sisällön lataamisen aikana voi keskeyttää, pysäyttää tai aikakatkaista lataamisen.

Jos pysyt latausnäytössä eikä ongelma poistu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Tarkista verkkoyhteys tai Internet-palveluntarjoajaan liittyvät ongelmat

Lataaminen saattaa epäonnistua, jos Internet-palveluntarjoajasi on asettanut rajoituksia kaistaleveydelle tai yhteysajalle. Selvitä Internet-palveluntarjoajaltasi, onko se asettanut rajoituksia, jotka saattavat aiheuttaa yhteyden aikakatkaisun.

Ratkaisu 5: Ratkaise hitaan yhteysnopeuden ongelma

Kokeile ongelman korjaamista Xbox Liven hitausongelman ratkaisulla.