Virhe 80073302 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:een

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livestä Xbox 360 -konsoliin:

• The Download could not be completed. Please try again later. (Latausta ei voitu suorittaa. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • Tilan koodi: 80073302

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -sisältö, jota yrität ladata, ei tällä hetkellä ole käytettävissä. Tämä ongelma saattaa johtua esimerkiksi siitä, että Xbox 360 -konsolisi ei saa yhteyttä Xbox Live -palvelimiin tilapäisen verkko-ongelman vuoksi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Lataa sisältö uudelleen

Yritä ladata sisältö uudelleen lataushistoriasta. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Live -palveluun.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Download History (Lataushistoria).
  4. Selaa lataushistoriaasi. Valitse kohde ja lataa se uudelleen ohjeiden mukaisesti.

Jos lataaminen epäonnistuu jälleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Maksimoi verkon kaistanleveys

Kun lataat sisältöä Xbox Live -palvelusta, varmista, että muut kotonasi olevat tietokoneet eivät lataa tai siirrä tiedostoja samanaikaisesti. Kun joku muu käyttää Internetiä kotonasi, hän käyttää verkon kaistanleveyttä, jota konsolisi voisi käyttää.

Huomautus: kaistanleveys tarkoittaa Internet-yhteyden kautta kerralla siirrettävien tietojen määrää.

Voit myös väliaikaisesti kytkeä irti tai sammuttaa laitteet, jotka on liitetty kotiverkkoosi.

Kun olet maksimoinut kaistanleveyden, kokeile sisällön lataamista uudelleen.

Ratkaisu 3: Lataa eri aikaan vuorokaudesta

Jotkin Internet-palveluntarjoajat estävät tai rajoittavat suurikokoisia latauksia niinä aikoina, kun verkkoa käytetään eniten. Jos Internet-palveluntarjoaja nollaa yhteyden tietyn ajan jälkeen tai rajoittaa latausten kokoa, saat virheilmoituksen. Jos sisällön lataamisessa on ongelmia, selvitä Internet-palveluntarjoajalta, rajoittaako se latauksen kokoa, nopeutta tai ladattavan sisällön määrää.

Asuinalueilla sijaitsevat Internet-verkot ovat usein kuormitetuimpia iltaisin, kun useimmat ihmiset ovat kotona. Internet-yhteyden nopeus saattaa olla parhaimmillaan keskellä päivää.

Ratkaisu 4: Avaa verkkoportit

Jos käytössäsi on palomuuri tai reititin, saatat joutua muuttamaan sen määrityksiä, jotta Xbox 360 -konsoli voi muodostaa yhteyden Xbox Liveen. Tätä määritysten muuttamista kutsutaan joskus ”portin avaamiseksi” tai ”portinsiirroksi”.

Lisätietoja Xbox Liven käyttämistä verkkoporteista on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.

Jos verkkoporttien avaaminen ei ole sopiva vaihtoehto, voit yrittää muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun suoralla modeemiyhteydellä (reitittimen tai yhdyskäytävän sijaan). Liitä verkkokaapelin toinen pää Xbox 360 -konsolin takaosaan ja toinen pää modeemiin. Tämä ohittaa mahdolliset verkkolaitteet, kuten reitittimen tai palomuurin.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.