Virhe 80150010 ilmenee, kun Xbox Live -tiliä käytetään Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata, muuttaa tai luoda Xbox Live -tiliä Xbox 360:llä:

This action cannot be performed at this time. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) 80150010

Tämä saattaa tarkoittaa, että et ole kirjautunut Xbox Live -tilillesi, olet kirjautunut väärälle Xbox Live -tilille tai olet yrittänyt luoda profiilin, jolla on sama nimi kuin toisella profiililla.

Ratkaisut

Tämä virhe ilmenee, kun yrität ladata Xbox Live -tiliä

Jos virhe ilmenee, kun yrität ladata Xbox Live -tilin Xbox 360 -konsoliin, kokeile seuraavia ratkaisuja. Jos ensimmäinen ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-04-26T07:54:41.5038454+00:00

Ratkaisu 2: Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi suojaustietojen vahvistamista varten

Varmista seuraavasti, että hallussamme olevat suojaukseen liittyvät tietosi ovat oikein:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
    Huomautus Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  2. Valitse sivun yläosassa Suojaus ja salasana. Tietojen arkaluonteisuuden vuoksi sinua pyydetään vastaanottamaan ja antamaan suojauskoodi. Valitse puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän koodin.
  3. Valitse Hallitse suojauksen lisäasetuksia. Jos suojaustietoina käytettyjen puhelinnumeroiden tai sähköpostiosoitteiden vieressä on sana Vahvista, sinun on napsautettava linkkiä ja vahvistettava, että hallussamme olevat tiedot ovat oikein. Sinulle lähetetään suojauskoodi. Kirjoita koodi sille varattuun kenttään ja valitse Vahvista.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Kirjaudu sisään Xbox 360:een ja kokeile tehtävää uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista mahdolliset päällekkäiset profiilit, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten jokin profiili uudelleen

Saatat saada tämän virheen, jos olet epähuomiossa ladannut profiilisi kahdesti. Tässä tapauksessa voit poistaa ne molemmat, tyhjentää järjestelmän välimuistin ja ladata toisen niistä uudelleen. Toimi näin:

Poista profiili

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja kirjaudu sitten ulos painamalla X-näppäintä.
Xbox-ohjaimen keskellä oleva suuri opaspainike on osoitettu nuolella.
  1. Poista Xbox 360 -konsolin profiilit, joilla on sama nimi kuin pelaajatunnuksella, jonka haluat palauttaa. Valitse konsolissa Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse tallennuslaite, johon profiili on tallennettu.
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili).

Tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa profiili uudelleen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näytöstä on valittu Storage (Tallennus) -vaihtoehto.
  1. Korosta tallennuslaite (mutta älä valitse sitä) ja avaa laitteen asetukset (Device Options) painamalla ohjaimen Y-painiketta.
    Huomautus
    Sillä ei ole merkitystä, minkä tallennusvälineen valitset. Kaikkien tallennusvälineiden välimuisti tyhjennetään.
  2. Valitse Device Options (Laiteasetukset) -näytössä Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
Device Options (Laiteasetukset) -näytössä on korostettu Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti) -asetus.
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) ja seuraa ohjeita.

Virhe ilmenee, kun olet äskettäin muuttanut tilin asetuksia

Jos virhe ilmenee, kun muutat Microsoft-tilin asetuksia, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-04-26T07:54:41.5038454+00:00

Ratkaisu 2: Varmista, että käytössä on oikea Microsoft-tili

Jos sinulla on useampi kuin yksi Microsoft-tili, varmista, että annoit oikean Microsoft-tilin tiedot (sähköpostiosoitteen ja salasanan, joita käytät kirjautuessasi sisään Xbox Liveen).

Jos annoit oikean sähköpostiosoitteen ja salasanan ja saat silti virhekoodin 80150010, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Huomautus Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

Ratkaisu 3: Kirjaudu Microsoft-tiliisi tietokoneessa ja lataa profiili

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Jos pystyt kirjautumaan Microsoft-tilillesi tietokoneella, yritä ladata profiilisi Xbox 360 -konsoliisi:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili) ja seuraa ohjeita.
  3. Jos ratkaisu toimii, kokeile tehtävää uudelleen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lisätietoja

Jos Microsoft-tilin sisäänkirjautumispalvelu ei ole käytettävissä, voit silti pelata Xbox Live -pelejä. Tarvitset Microsoft-tilisi tietoja vain silloin, kun haluat vaihtaa tilin asetuksia tai ostaa uutta sisältöä.