Virhe 80151006 ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox 360:stä Xbox Liveen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun Xbox 360 -konsolilla:

80151006

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Microsoft-tilisi kelpaa, mutta sitä ei ole liitetty pelaajatunnukseen.
  • Pelaajatunnuksen nimen muutos ei onnistunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-10-23T08:12:47.8688338+00:00
Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ratkaisu 2: Rekisteröi Microsoft-tili

Jos haluat käyttää Xbox Liveä Xbox 360 -konsolilla, tarvitset Microsoft-tilin, joka on liitetty pelaajatunnukseesi.

Lisätietoja rekisteröinnistä on ohjeaiheessa Microsoft-tilin kanssa käytettävän sähköpostiosoitteen valitseminen.

Huomautus
Sinun on mahdollisesti hyväksyttävä käyttöehdot ja annettava suojaustiedot. Kattavat tiedot suojaustiedoista ovat Microsoft-tilin suojaustietojen yleiskatsauksessa.

Ratkaisu 3: Katkaise ja kytke konsolin virta ja tyhjennä välimuisti

Konsolin käynnistäminen uudelleen ja välimuistin tyhjentäminen voivat ratkaista ongelman:

1. Sammuta Xbox-konsoli painamalla konsolin Xbox-painiketta .
  2. Irrota konsolista kaikki lisävarusteet (esimerkiksi Kinect-sensori, kuulokkeet ja langattomat ohjaimet).
  3. Käynnistä konsoli painamalla konsolin Xbox-painiketta .
  4. Tyhjennä välimuisti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
    3. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    4. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
    5. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  5. Sammuta konsoli ja käynnistä se uudelleen.

Ratkaisu 4: Jos olet hiljattain muuttanut pelaajatunnuksesi, poista profiilisi ja lataa se uudelleen
Jos olet hiljattain muuttanut pelaajatunnuksesi, nimen muutos ei ehkä onnistunut. Voit ratkaista ongelman poistamalla pelaajaprofiilisi, tyhjentämällä järjestelmän välimuistin ja lataamalla pelaajaprofiilisi uudelleen. Toimi näin:

Poista pelaajaprofiilisi

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Tyhjennä järjestelmän välimuisti
Välimuistin tyhjennysohjeet on annettu edellä ratkaisussa 3.

Lataa pelaajaprofiilisi uudelleen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
  3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  4. Kirjoita Xbox-profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, käytä kadonneen tilin ratkaisua.
  5. Anna Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut sen, sinun on vaihdettava salasanasi.
  6. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy.