Virhe 80151012 ilmenee, kun yrität käyttää Microsoft-tiliä Xbox Livessä

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata profiilisi Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account., Microsoft-tilissäsi on ongelma. Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.

Virhekoodi: 80151012

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilisi on lukittu tai siinä on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Poista profiilisi kaikista Xbox 360 -konsoleista, joihin se on tallennettu. Siihen on kaksi tapaa. Kummassakin käytetään luotetuksi määrittämääsi tietokonetta. Lisätietoja luotetuista tietokoneista on ohjeaiheen Miksi sinulta yllättäen kysytään Microsoftin sähköpostitiliä ja salasanaa kohdassa Tietokoneen määrittäminen luotetuksi tietokoneeksi.

• Vaihtoehto 1
    1. Siirry mille tahansa Xbox.com-sivulle (kuten tälle) ja kirjaudu sisään Xbox Live -tiliisi.
    2. Valitse Oma tili joko oikeasta yläkulmasta pelaajatunnuksen alta tai vasemmalla olevasta siirtymispalkista kohdasta Avatar.
    3. Valitse Turvallisuus-kohdasta Profiilin poistaminen kaikista Xbox 360 -konsoleista.
    4. Valitse KÄYTETYT KONSOLIT -kohdassa Edellytä profiilin lataamista.
    5. Palaa Xbox 360 -konsoliin ja lataa profiilisi.
  • Vaihtoehto 2
    1. Kirjaudu Xbox Live -tiliisi millä tahansa Xbox.com-sivulla, kuten tällä.
    2. Valitse Oma tili joko oikeasta yläkulmasta pelaajatunnuksen alta tai vasemmalla olevasta siirtymispalkista kohdasta Avatar.
    3. Valitse Tietosuoja, perhe ja foorumit.
    4. Valitse Xbox 360 -profiilin suojaus.
    5. Valitse Xbox 360 -konsolit, jotka eivät edellytä salasanaa kirjauduttaessa -kohdassa Edellytä profiilin lataamista (vihreä painike). Tämä poistaa profiilisi kaikista Xbox 360 -konsoleista, joihin se on tallennettu.
    6. Palaa Xbox 360 -konsoliin ja lataa profiilisi.

Ratkaisu 2: Vaihda Microsoft-tilin salasana. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry Salasanan vaihtaminen -sivulle.
  2. Valitse salasanan vaihtamisen syy.
  3. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse jokin suojauskoodin lähettämiseen käytettävissä olevista vaihtoehdoista (todisteista) ja sitten Seuraava. Jos mikään suojaustodisteista ei ole käytössäsi, valitse En käytä näitä enää.
  7. Anna nelinumeroinen suojauskoodi ja valitse sitten Seuraava.
  8. Anna uusi salasana ja valitse sitten Seuraava.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.