Virhe 8015102A ilmenee, kun yrität korottaa Xbox Live -lapsitilin aikuisen tiliksi

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität korottaa Xbox Live -lapsitilin aikuisen tiliksi:

Tilan koodi: 8015102A

This action cannot be performed at this time. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä).

Jos saat tämän virheen, tilissäsi saattaa olla ongelma. Ongelma saattaa johtua esimerkiksi suojaustiedoista.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Siirry osoitteeseen account.live.com.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.
  3. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
  4. Tarkista seuraavien kenttien tiedot:
    • Puhelinnumero
    • Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite
    • Luotettu tietokone
    • Suojauskysymys
  5. Kun olet tarkistanut suojaustiedot, valitse OK.

Kun olet tarkistanut tietosi, yritä korottaa lapsitili uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.