Virhe 80151904 ilmenee, kun käytät Xbox Liveä Xbox 360:llä

Näet jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität käyttää Xbox Liveä Xbox 360 -konsolissa:

Can't connect to Xbox Live. (Xbox Live -yhteyttä ei voi muodostaa.)

Tilan koodi: 80151904

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80151904

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Xbox Live -yhteydessä on ongelma.
  • Konsoliin tallennettu Xbox Live -profiili on vioittunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-02-25T06:21:40.9830495+00:00

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Suorita Xbox Live -yhteystesti. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Settings (Asetukset), System Settings (Järjestelmäasetukset) ja sitten Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Jos ongelma jatkuu edelleen, kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.

Ratkaisu 3: Siirrä ja lataa profiili uudelleen

1. Siirrä Xbox Live -profiilisi:
    1. Alusta USB-muistitikku muistikortiksi.
    2. Liitä muistitikku konsoliisi.
    3. Siirry käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Storage (Tallennustila).
    4. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    5. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    6. Valitse Move (Siirrä).
    7. Valitse muistikortti, johon haluat siirtää profiilin.
    8. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
    2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    3. Valitse Storage (Tallennustila).
    4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina sitten ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
    6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  3. Lataa profiilisi uudelleen:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta . Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).

Xbox 360:n oppaan Home (Koti) -välilehdessä on korostettu Download Profile (Lataa profiili) -asetus.
    1. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosassa on vahvistukseksi korostettu Download Profile (Lataa profiili) -asetus.
    1. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.
Download Profile (Lataa profiili) -näytössä käyttäjää pyydetään antamaan Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Käytettävissä on näyttönäppäimistö tätä varten.
    1. Anna Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut sen, sinun on vaihdettava salasanasi.
Download Profile (Lataa profiili) -näytössä käyttäjää pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana. Käytettävissä on näyttönäppäimistö tätä varten.

Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten tarvitaan vanhemman Microsoft-tilin tiedot. Voit palauttaa Microsoft-tilisi tunnistetiedot käyttämällä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

1. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy.

Ratkaisu 4: Irrota Xbox 360 -kiintolevy ja liitä se uudelleen

Voit mahdollisesti korjata ongelman kiinnittämällä irronneen kiintolevyn. Toimi ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen annettujen konsolityyppikohtaisten ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 5: Asenna Xbox 360:n uusin järjestelmäpäivitys uudelleen

Voit asentaa Xbox 360:n uusimman järjestelmäpäivityksen uudelleen seuraavasti:

1. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Katso ohjeet tähän yllä olevan ratkaisun 3 vaiheesta 2.
    1. Kumoa järjestelmäpäivitykset ja asenna ne uudelleen. Toimi seuraavasti:
      1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
      2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
      3. Valitse Storage (Tallennus).
      4. Paina seuraavia painikkeita: LB , RB , X , LB , RB , X .
      5. Valitse kaikkien asennettujen järjestelmäpäivitysten kumoamisvaihtoehto. Konsoli käynnistyy automaattisesti uudelleen ja lataa päivitykset uudelleen.
    2. Käynnistä verkkolaitteisto uudelleen. Toimi näin:
      1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta. Jos käytössäsi on reititin ja modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
      2. Sammuta Xbox One -konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa virtapainiketta viiden sekunnin ajan.
      3. Odota viisi minuuttia.
      4. Jos käytössä on reititin, kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
      5. Kytke muut laitteet ja yritä muodostaa Xbox Live -yhteys.

Ratkaisu 6: Verkon vianmääritys

Kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.