Virhe 80153005 ilmenee, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livessä

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox Livessä:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80153005

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Ehdotettu sisältö ei ole enää saatavilla. Peliesittely ei esimerkiksi ole enää saatavilla.
    Huomautus Sisällön lataamisen epäonnistumisen syynä voi olla myös verkkoyhteyteen liittyvä ongelma. Perehdy Ratkaisut-osaan ja varmista, että pystyt käyttämään Xbox Liven kaikkia toimintoja.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista palvelun ja Xbox Live -yhteyden tila. Toimi seuraavasti:

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelmia.
  2. Jos palvelussa ei ole ilmoitettuja ongelmia, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen.
  3. Suorita Xbox Live -yhteystesti:
    1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset).
    2. Valitse System (Järjestelmä).
    3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
    4. Valitse käyttämäsi verkko.
    5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Ratkaisu 2: Yritä ladata sisältö uudelleen. Hae Xbox Livestä uudelleen. Jos sisältöä ei löydy, se on todennäköisesti poistettu Xbox Livestä. Voit säännöllisin väliajoin käydä katsomassa, onko sisältö jälleen käytettävissä.

Ratkaisu 3: Tarkista tilauksen taso. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse Kirjaudu sisään minkä tahansa xbox.com-sivun, kuten tämän sivun, yläosassa.
  2. Anna Microsoft-tilin tiedot ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Oma tili.
  4. Tarkista tilauksen taso Xbox Live -kohdassa.