Virhe 80153016 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

The offer you are attempting to purchase has changed since you retrieved Marketplace information. (Tarjous, jonka yrität ostaa, on muuttunut sen jälkeen, kun noudit Kauppapaikan tiedot.) This action cannot be performed at this time. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
80153016

Tämä tarkoittaa, että haluamasi kohteen tarjous on muuttunut sen jälkeen, kun viimeksi vastaanotit tuotteesta Xbox 360 Kauppapaikan tietoja.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla seuraavia ratkaisuja esitetyssä järjestyksessä. Jos ensimmäinen ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Tarkista tarjous verkossa

Xbox 360 Kauppapaikassa on joka viikko uusia tuotteita ja erikoistarjouksia, ja jotkin tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Jos saat tämän virhekoodin ja -sanoman, ostettavaa tuotetta koskeva tarjous ei enää ole voimassa tai tuotteen myyntihinta on hiljattain muuttunut.

Siirry verkossa osoitteeseen Xbox 360 Kauppapaikkaan, tarkista nykyiset tarjoukset ja selvitä, onko ostettavaa tuotetta koskeva tarjous muuttunut.

Ratkaisu 2. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti

Tyhjennä välimuisti seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
Avattuna on System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, josta on valittu Storage (Tallennus) -asetus.
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina sitten ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
Avattuna on Device Options (Laiteasetukset) -näyttö, josta on valittu Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti) -asetus.
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  2. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen.
  3. Kirjaudu sisään konsoliin ja yritä sitten ostaa kohde uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ‑tiedosto Xbox 360 -konsolista

Jos puhdistit välimuistin, mutta et edelleenkään pysty ostamaan kohdetta, yritä poistaa Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ‑tiedosto. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta , siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  5. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen.
  8. Kirjaudu sisään konsoliin ja yritä sitten ostaa kohde uudelleen.