Virhe 80153022 tulee näkyviin, kun käytät valmiiksi maksettua koodia Xbox Live -ostossa

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livessä valmiiksi maksetulla koodilla:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 80153022

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma, joka estää ostoksen tekemisen.
  • Käytät valmiiksi maksettua koodia, jota ei voi lunastaa alueellasi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Suunniteltujen ylläpitotoimien tai odottamattomien Xbox Live -ongelmien aikana tietyt Xbox Liven ominaisuudet eivät ehkä ole käytössä. Voit tarkistaa Xbox Live -palvelun tilan siirtymällä Xbox Live -palvelun tilasivulle.

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -yhteys

Jos ongelma ei ratkea edellisten ohjeiden avulla, yritä testata Xbox Live -yhteys. Voit testata yhteyden seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Ratkaisu 3: Tarkista, mistä valmiiksi ostettu koodi on ostettu

Jos edellinen ratkaisu ei korjannut ongelmaa, tarkista, mistä valmiiksi ostettu koodi on ostettu. Tietyt valmiiksi maksetut koodit eivät ole lunastettavissa ostomaan tai -alueen ulkopuolella. Muut valmiiksi maksetut koodit, erityisesti Internetistä ostetut, voidaan myydä ja lunastaa vain Yhdysvalloissa. Jos olet ostanut tällaisen valmiiksi maksetun koodin ja tilisi sijaitsee jossakin toisessa maassa, tämä virhe voi tulla näkyviin.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.