Virhe 80153410 ilmenee, kun yrität ostaa tai ladata sisältöä Xbox Livestä.

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität ostaa tai ladata sisältöä Xbox Livestä:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Live -palvelusta ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 80153410

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Verkkosi asetuksissa tai kokoonpanossa on ongelma.
  • Xbox Livessä on tilapäinen ongelma.
  • Sisältö ei ole enää saatavilla.
  • Xbox Live -tilissäsi on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista laskutusosoite.

Varmista, että Xbox Live -tilin laskutusosoite vastaa luottokorttityrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Lisätietoja Xbox Live -tilin laskutusosoitteen vaihtamisesta on kohdassa Xbox Live -tilin tietojen muuttaminen.

Jos Xbox Live -tilin osoite vastaa luottokorttityrityksen käyttämää laskutusosoitetta, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Päivitä Microsoft-tilin suojaustodisteet

Ratkaise ongelma vahvistamalla Microsoft-tilisi suojaustodisteet ja tarvittaessa lisäämällä niitä. Lisää esimerkiksi uusi sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Lisätietoja Microsoft-tilin suojaustodisteiden hallinnasta on ohjeaiheessa Hanki Microsoft-tilin suojaustodisteita koskevia ohjeita.

Kun olet vahvistanut ja päivittänyt Microsoft-tilisi suojaustodisteet, kirjaudu Xbox Liveen ja yritä sisällön ostamista tai lataamista uudelleen.

Ratkaisu 3: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Live -palvelu ei välttämättä ole käytettävissä järjestelmän ylläpitotoimien vuoksi. Tarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos näet Xbox Live -palvelun varoitussanoman, yritä sisällön ostamista tai lataamista uudelleen kolmen vuorokauden kuluttua.

Jos Xbox Live -palvelusta ei ole varoituksia ja virhe toistuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Testaa yhteys

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmän asetukset).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live: Yhteyden muodostaminen Xbox Live -palveluun.
    • Jos Xbox Live -palvelu on käytettävissä, kokeile seuraavaa ratkaisua.
    • Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, kokeile uudelleen myöhemmin, kun Xbox Live -palvelu on jälleen käytettävissä.

Jos saat edelleen virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

Kiertotapa

Muodosta Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys toisessa paikassa käyttämällä toista Internet-palveluntarjoajaa. Voit esimerkiksi viedä konsolin ystäväsi kotiin ja muodostaa Xbox Live -yhteyden siellä voidaksesi ladata sisällön.