Virhekoodi 8015341b ilmenee, kun yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksen toiseen Microsoft-tiliin

Saat yhden seuraavista virhekoodeista ja -sanomista, kun yrität vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnuksen toiseen Microsoft-tiliin.

Virhekoodi: 8015341b
Can't change Microsoft account (Microsoft-tiliä ei voi vaihtaa)

Virhekoodi: 8015341b
Can't change Windows Live ID (Windows Live ID:tä ei voi vaihtaa)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -tilisi ja Microsoft-tilisi alueasetukset poikkeavat toisistaan.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma tarkistamalla Microsoft-tilisi alue ja vaihtamalla sitä tarvittaessa. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Tilin yhteenveto-kohdassa Muokkaa omia tietoja.
  3. Kohdassa Koti voit maan tai alueen, joka vastaa Xbox Live -tilisi alueasetusta.
  4. Kun olet muuttanut maan/alueen Xbox Live -tilisi aluetta vastaavaksi, valitse Tallenna.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.