Virhekoodi 80154016 ilmenee, kun yrität vaihtaa Xbox Live -profiiliisi liitettyä Microsoft-tiliä

Ongelma

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman yrittäessäsi vaihtaa Xbox Live -profiiliisi liitettyä Microsoft-tiliä:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80154016

Ongelma voi ilmetä seuraavissa tilanteissa:

• Microsoft-tilissäsi on ongelma. Microsoft-tilisi on ehkä poistettu tai sen käyttö on estetty, tai ongelma voi olla esimerkiksi tilin suojaustiedoissa.
  • Microsoft-tiliisi on liitetty kaksi pelaajatunnusta.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista, että et ole kirjautunut sisään vanhalla Microsoft-tilillä.

Voit ratkaista ongelman varmistamalla, ettet ole kirjautunut vanhaa Microsoft-tiliä käyttäen toisessa laitteessa. Vahvista, että et ole esimerkiksi kirjautunut vanhaa Microsoft-tiliä käyttäen kotitietokoneessa tai älypuhelimessa.

Jos olet kirjautunut toisessa laitteessa, kirjaudu ensin ulos ja yritä sitten liittää profiilisi toiseen Microsoft-tiliin.

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi tiedot

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.

Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, vaihda salasanasi.

2. Ota muistiin mahdolliset virhesanomat.
  3. Kun olet ratkaissut mahdolliset virheet, vahvista Microsoft-tilisi tiedot. Tarkista esimerkiksi laskutustiedot tai Salasana ja suojaustiedot -kohdan tiedot.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Kirjaudu sisään Xbox Liveen ja kokeile profiilin lataamista uudelleen.

Ratkaisu 3: Yritä kirjautua Xbox.comiin uudelleen

1. Valitse Kirjaudu sisään minkä tahansa xbox.com-sivun, kuten tämän sivun, yläosassa.
  2. Kirjoita Microsoft-tilisi käyttäjänimi ja salasana, ja valitse Kirjaudu sisään.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 5: Siirrä ja lataa Xbox Live -profiili uudelleen

1. Alusta USB-muistitikku Xbox-muistikortiksi.
  2. Siirrä profiili muistitikulle, jonka alustit vaiheessa 1. Tee se seuraavasti:
    1. Liitä USB-muistitikku konsoliisi.
    2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    5. Valitse Move (Siirrä).
    6. Valitse USB-muistitikku, johon haluat siirtää profiilin.
    7. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  3. Lataa profiilisi uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen, siirtäminen tai poistaminen.

Kiertotapa

Kierrä ongelma luomalla käyttöösi uusi Microsoft-tili. Luo uusi tili osoitteessa accounts.live.com.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.