Virhe 801540B7 ilmenee, kun lataat Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Try again later (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 801540B7

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä tai profiilisi tiedoissa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Huomautus Jos jokin palvelu tai sovellus ei toimi, voit pyytää Microsoftia ilmoittamaan sinulle, kun se on taas toiminnassa. Voit tehdä tämän valitsemalla sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Varmista seuraavasti, että hallussamme olevat suojaukseen liittyvät yhteystietosi ovat oikein:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com.
  2. Valitse ylhäältä Suojaus ja salasana. Tietojen arkaluonteisuuden vuoksi sinua pyydetään vastaanottamaan ja antamaan suojauskoodi. Valitse puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän koodin.
  3. Valitse Hallitse suojauksen lisäasetuksia. Jos suojaustietoina käytettyjen puhelinnumeroiden tai sähköpostiosoitteiden vieressä on sana Vahvista, sinun on napsautettava linkkiä ja vahvistettava, että hallussamme olevat tiedot ovat oikein. Sinulle lähetetään suojauskoodi. Kirjoita koodi sille varattuun kenttään ja valitse Vahvista.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Huomautuksia Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Jos olet päivittänyt tilitietosi, mutta et vieläkään pysty kirjautumaan sisään, sinun on ehkä tyhjennettävä järjestelmän välimuisti uusien tietojen täyttämiseksi. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  1. Korosta tallennuslaite (mutta älä valitse sitä) ja avaa laitteen asetukset (Device Options) painamalla ohjaimen Y-painiketta.

Huomautus
    Sillä ei ole merkitystä, minkä tallennusvälineen valitset. Kaikkien tallennusvälineiden välimuisti tyhjennetään.
  1. Valitse Device Options (Laiteasetukset) -näytössä Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Huomautus Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, palaat Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttöön. Sitten voit painaa ohjaimen opaspainiketta ja palata Xbox-käyttöliittymään.

Ratkaisu 4: Siirrä Xbox Live -profiili ja lataa se uudelleen

Ajoittain sinun on ehkä siirrettävä profiilisi ja ladattava se uudelleen Microsoft-tilisi ongelmien ratkaisemiseksi. Toimi näin:

1. Alusta USB-muistitikku Xbox-muistikortiksi.
  2. Siirrä profiilisi USB-muistitikulle. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Liitä USB-muistitikku konsoliisi.
    2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    5. Valitse Move (Siirrä).
    6. Valitse USB-muistitikku, johon haluat siirtää profiilin.
    7. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  3. Lataa profiilisi uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheen Virhe 801540B7 ilmenee, kun lataat Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin kohdassa ”Siirrä Xbox Live -profiili ja lataa se uudelleen”.

Mikäli ongelma ei korjaudu näillä ohjeilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.