Virhe 80158113 ilmenee, kun lataat Xbox Live -palvelusta

Ongelma

Jos saat seuraavan virhekoodin ja sanoman ladatessasi tai suoratoistaessasi sisältöä Xbox Livestä, verkon asetuksissa on ongelma tai Xbox Live ei ole käytettävissä järjestelmän ylläpidon tai tilapäisen häiriön takia:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Live -palvelusta ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 80158113

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, odota ja kokeile myöhemmin uudelleen.

Jos Xbox Live -palvelusta ei ole varoituksia ja virhe toistuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Testaa yhteys

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmän asetukset).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live: Yhteyden muodostaminen Xbox Live -palveluun.
    • Jos Xbox Live -palvelu on käytettävissä, kokeile seuraavaa ratkaisua.
    • Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, kokeile uudelleen myöhemmin, kun Xbox Live -palvelu on jälleen käytettävissä.

Jos saat edelleen virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos ongelma ei poistu, suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.