Virhe 8015D000 ilmenee, kun vaihdat Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä Xbox 360:ssä

Näet seuraavan virhesanoman yrittäessäsi vaihtaa Xbox Live -profiiliisi liitettyä Microsoft-tiliä:

This profile cannot be downloaded right now. (Tätä profiilia ei voi ladata juuri nyt.)

Tilan koodi: 8015D000

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä on ongelmia, että olet antanut väärän sähköpostiosoitteen tai salasanan tai että Microsoft-tililläsi on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Liven varoitussanomat

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Huomautus
Jos jokin palvelu tai sovellus ei toimi, voit pyytää Microsoftia ilmoittamaan sinulle, kun se on taas toiminnassa. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Varmista, että tunnistetietosi ovat oikein
Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein.

Ratkaisu 3: Varmista, että tilin käyttöä ei ole estetty
Jos Microsoft havaitsee tililläsi epätavallista toimintaa, se saattaa estää tilin käytön väliaikaisesti tietojesi suojaamiseksi. Jos tilisi käyttö on estetty, kirjaudu sisään osoitteessa account.live.com ja poista esto ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 4: Tarkista pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili
Jos sinulla on useita Microsoft-tilejä, yrität ehkä kirjautua sisään käyttämällä väärää tiliä. Sinun on kirjauduttava sisään käyttämällä Xbox Liveen liitettyä tiliä.
Varmista, että käytössä on oikea Microsoft-tili:

• Kirjaudu sisään minkä tahansa Xbox.com-sivun, kuten tämän sivun, yläosassa.
  • Käytä saman Microsoft-tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jota yrität käyttää konsolissa
  • Jos Microsoft-tilissä on ongelmia, sinua pyydetään korjaamaan ne.
  • Jos olet kirjautunut väärällä pelaajatunnuksella tai sinua pyydetään luomaan uusi Microsoft-tili, käytät todennäköisesti väärää Microsoft-tiliä.

Ratkaisu 5: Käytä lapsen Microsoft-tiliä
Jos Xbox Live -tili on lapsen tili, varmista, että annat lapsesi Microsoft-tilin tunnistetiedot. Sinun on käytettävä tunnistetietoja, joita käytit luodessasi kyseisen lapsen tilin.

Ratkaisu 6: Vaihda Microsoft-tilisi salasana

Jos et muista Microsoft-tilisi salasanaa, salasana on ehkä vaihdettava, ennen kuin voit käyttää Xbox Liveä.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.