Virhekoodi 8015D003 tulee näkyviin, kun yrität kirjautua Xbox Liveen

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account., Microsoft-tilissäsi on ongelma. Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.
Tilan koodi 8015D003

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -profiilissasi on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Toimi näin:

1. Siirry Microsoft-tiliin.
  2. Kirjaudu Xbox Live -tiliisi liitetyllä Microsoft-tilillä (sähköpostiosoite ja salasana). Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, lisätietoja on kadonneen tilin ja salasanan ratkaisussa.
  3. Valitse sivun ylälaidasta Suojaus ja tietosuoja. Tietojen arkaluonteisuuden vuoksi sinua pyydetään sivulla vastaanottamaan ja antamaan suojauskoodi. Valitse puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän koodin.
  4. Valitse Hallitse suojauksen lisäasetuksia. Jos suojaustietoina käytettyjen puhelinnumeroiden tai sähköpostiosoitteiden vieressä on sana Vahvista, sinun on napsautettava linkkiä ja vahvistettava, että hallussamme olevat tiedot ovat oikein. Sinulle lähetetään sitten sivulta suojauskoodi. Kirjoita koodi sille varattuun kenttään ja valitse Vahvista.
  5. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  6. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Huomautus Lisätietoja suojaustietojen hallinnasta on ohjeaiheessa Microsoft-tilin suojaustiedot: usein kysyttyä.

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun konsoli pyytää sinua vahvistamaan tallennuslaitteen ylläpitotoimen, valitse Yes (Kyllä).
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.

Ratkaisu 3: Siirrä Xbox Live -profiili ja lataa se uudelleen

1. Alusta USB-muistitikku muistikortiksi.
  2. Siirrä profiili USB-muistitikulle, jonka alustit vaiheessa 1. Tee se seuraavasti:
    1. Liitä USB-muistitikku konsoliisi.
    2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    5. Valitse Move (Siirrä).
    6. Valitse USB-muistitikku, johon haluat siirtää profiilin.
    7. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  3. Lataa profiilisi uudelleen. Apua saat ohjeaiheesta Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.