Virhe 8015D025 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, this action can’t be performed at this time. (Tätä toimintoa ei voi tehdä tällä hetkellä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 8015D025

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilillesi on määritetty useita maksutapoja.

Ratkaisu

Voit korjata ongelman poistamalla mahdolliset käyttämättömät maksutavat Microsoft-tililtä. Voit tehdä tämän siirtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan muuttaminen, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Jos Microsoft-tiliisi liittyy vain yksi maksutapa, poista se edellä annettujen poisto-ohjeiden mukaisesti, lisää se uudelleen valitsemalla saman näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.