Virhe 8015D02E ilmenee, kun käytät Xbox Live -profiiliasi tietokoneesta tai Xbox-konsolista

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität

• ladata Xbox Live -profiilin Xbox 360 -konsoliin
  • kirjautua Xbox Liveen Xbox 360 -konsolissa
  • kirjautua Xbox Liveen tietokoneella Xbox.com-sivuston kautta
  • vaihtaa Xbox Live -pelaajatunnukseen liitetyn Microsoft-tilin.

Tilan koodi: 8015D02E

We think someone has been accessing your account (Epäilemme, että joku muu on käyttänyt tiliäsi.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että tietojesi suojaamiseksi Microsoft-tilisi on lukittu, sillä siihen on ehkä murtauduttu.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi tietokoneessa ja vaihtamalla salasanasi:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Vahvista tilin omistajuus suojauskoodilla, jonka saat tekstiviestinä tai sähköpostitse ja kirjoitat sitten verkossa. Valitse Seuraava.
  3. Vaihda pyydettäessä salasana.
  4. Kun olet vaihtanut salasanan, tarkista suojaukseen liittyvät yhteystietosi varmistaaksesi, ettei hyökkääjä ole tehnyt muutoksia. Voit korjata tietoja tarvittaessa.
  5. Siirry takaisin Xbox-konsoliin ja kirjaudu sisään Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.