Jaa tämä sivu

Virhekoodi 8015d080 tulee näkyviin, kun käytät Xbox Liveä

Saatat saada seuraavan virhekoodin käyttäessäsi Xbox Liveä:

8015d080

Tämä virhe saattaa ilmetä, kun yrität tehdä jotakin seuraavista:

  • käyttää settings (asetukset) -osion Account Management (Tilin hallinta) -kohtaa Xbox 360 -konsolissa
  • ladata pelaajatunnuksesi konsoliin.

Tämä virhe saattaa tarkoittaa, että tilissäsi on ongelma.

Ratkaisu

Jos tarvitset apua tilisi käytössä, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhekoodi 8015d080 tulee näkyviin, kun käytät Xbox Liveä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu