Virhe 801613c9 ilmenee, kun lunastat valmiiksi maksetun koodin Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität lunastaa valmiiksi maksetun koodin Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 801613c9

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että esimaksettu koodi, jonka yrität lunastaa, on jo lunastettu. Xbox Liven yhteysongelman vuoksi et ole ehkä saanut vahvistusta lunastaessasi koodin ensimmäistä kertaa.

Ratkaisu

Tarkista Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys ja vahvista valmiiksi maksetun koodin lunastus. Voit tehdä sen seuraavasti:

Vaihe 1: Tarkista Xbox Live -yhteys

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) (tai langattoman verkon nimi, jos niin kehotetaan tekemään).
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Vaihe 2: Tarkista, että valmiiksi maksettu koodi on lunastettu oikein Xbox Live -profiilissa

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).

Valitse Download History (Lataushistoria). Selaa lataushistoriaasi. Jos lunastamaasi maksettua koodia ei ole liitetty Xbox Live -profiiliisi, poista profiili ja lataa se uudestaan. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Poista Xbox Live -profiilisi.
      1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
      2. Valitse Storage (Tallennus).
      3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
      4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
      5. Valitse poistettava Xbox Live -profiili.
      6. Valitse Delete (Poista) ja valitse sitten Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
    2. Lataa Xbox Live -profiilisi.
      1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
      2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
      3. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetyn Microsoft-tilin tiedot. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin hallinta.

Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten tarvitaan vanhemman Microsoft-tili.

4. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).

Profiilisi lataus käynnistyy. Kun lataus on valmis, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa.

Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto

Remember Password (Muista salasana) -asetus ei ole oletusarvoisesti valittuna, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on annettava Microsoft-tilisi salasana aina, kun kirjaudut konsolissa Xbox Live -profiiliisi. Jätä Remember Password (Muista salasana) -ruutu valitsematta, jos haluat, että sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana, kun kirjaudut profiiliisi tässä konsolissa.

Huomautus Jos aiot ladata profiilisi omaan konsoliisi, haluat ehkä valita Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon. Tällöin sinua ei pyydetä antamaan Microsoft-tilin salasanaa aina, kun kirjaudut profiiliisi.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.