Virhe 801613FB ilmenee, kun käytät valmiiksi maksettua koodia Xbox 360:ssä

Näet virhekoodin 801613FB ja sitä ennen seuraavan virhesanoman, kun käytät valmiiksi maksettua koodia Xbox 360 -konsolissa:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että jälleenmyyjä ei ole aktivoinut valmiiksi maksetun koodin korttia.

Huomautus Voit lunastaa Xbox 360:n valmiiksi maksetut kortit vain Xbox 360 -konsolilla. Jos valmiiksi maksettu kortti on tarkoitettu Xbox Oneen, voit lunastaa sen vain verkkoselaimella verkossa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Pyydä jälleenmyyjää aktivoimaan valmiiksi maksettu kortti

Jälleenmyyjän on aktivoitava jotkin valmiiksi maksetut kortit. Aktivointi voi kestää enintään vuorokauden. Jos kortti ei toimi 24 tunnin kuluttua ostotapahtumasta, vie se takaisin jälleenmyyjälle ja pyydä aktivoimaan se.

Ratkaisu 2: Lunasta valmiiksi maksettu koodi verkossa

1. Siirry verkkoselaimella Lunasta koodi -sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliäsi käyttämällä.
  3. Valitse Lunasta.
  4. Kirjoita 25-merkkinen valmiiksi maksettu koodi ja valitse Vahvista.