Virhe 80162751 ilmenee, kun siirrät maksamattoman laskun Microsoft-tililläsi Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun siirrät maksamattoman laskun Microsoft-tililläsi toiselle maksutavalle Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 80162751

Tämä saattaa tarkoittaa, että maksutapa, jolle olet siirtämässä maksamatonta laskua, ei kelpaa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Vahvista, että maksutavan tiedot ovat oikein

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
  2. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Poista käyttämättömät maksutavat

Tärkeää Jos maksutapaa käytetään tilauksen maksamiseen, sinun on peruutettava tilauksesi ennen maksutavan poistamista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen peruuttaminen.

Jos maksutapaa käytetään vain ostoksiin, voit helposti poistaa sen. Siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tilin maksutavan muuttaminen, valitse näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.