Virhe 80162765 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livestä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa jotakin Xbox Livessä:

Sorry, there’s a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 80162765

Tämä tarkoittaa, että käyttämässäsi maksutavassa on mahdollisesti ongelma. Virhe saattaa ilmetä esimerkiksi silloin, jos ensisijaiseen maksutapaan liittyy maksamaton maksu.

Huomautus Jos yrität lunastaa valmiiksi maksettua Xbox Live -tilauskoodia ja näet tämän virheen, maksa ensin ensisijaisen maksutavan maksamattomat laskut ja lunasta sitten valmiiksi maksettu koodi. (Maksamattoman laskun aiheuttaa todennäköisesti laskutustiliin liitetyn aiemman Xbox Live -tilauksen kuukausittainen uusimismaksu.)

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Maksa maksamaton maksu Xbox 360:llä

Lisätietoja Xbox 360:n maksutapojen hallinnasta on ohjeaiheessa Maksutapojen hallinta Xbox 360:llä.

Kirjaudu Microsoft-tilillesi ja maksa ensisijaisen maksutavan maksamattomat laskut seuraamalla ohjeita.

Ratkaisu 2: Maksa maksamaton maksu verkossa

Jos nykyinen maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa, tilaukseen liitetty maksutapa on vaihdettava. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  3. Valitse Next charge (Seuraava maksu) -kohdasta Pay now (Maksa nyt) sen tilauksen kohdalla, jonka maksu on myöhässä.
  1. Valitse Change how you pay for these subscriptions (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulta vaihdettava maksutapa avattavasta luettelosta.

Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan.

1. Kun olet muuttanut maksutavan, valitse Seuraava. Tällöin maksamattomat laskut siirretään ja uutta maksutapaa veloitetaan välittömästi.

Jos haluat poistaa maksutavan, valitse Maksaminen ja laskutus, valitse poistettava maksutapa ja valitse sitten Poista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Maksutapojen hallinta verkossa.