Virhe 80190194 ilmenee, kun käytät Xbox Liveä tai Elokuvat ja TV -palvelua

Näet jonkin seuraavista virhesanomista, kun käytät Xbox Liveä tai Elokuvat ja TV -palvelua:

• Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
    80190194
  • Can't play. (Sisältöä ei voi toistaa.) Sorry, This item is no longer available from Xbox. (Tämä kohde ei ole enää saatavilla Xboxista.) Try searching for it - a newer version may be available 0xc00d133c (0x80190194) (Yritä hakea sitä, siitä saattaa olla saatavilla uudempi versio 0xc00d133c (0x80190194).)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelu ei tilapäisesti ole käytettävissä.
  • Microsoft-tilissäsi saattaa olla ongelma.
  • Laskutustietosi eivät ehkä ole ajan tasalla.
  • Etsimäsi sisältö ei ehkä ole enää saatavilla Elokuvat ja TV -palvelusta.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-02-28T10:50:21.5931093+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-02-28T10:50:21.5931093+00:00

Ratkaisu 2: Vaihda maksutapaa

Tiliisi liitetyssä maksutavassa saattaa olla ongelma. Voit muuttaa tai päivittää maksutavan siirtymällä Maksutavan muuttaminen -kohtaan, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Maksutavan päivittäminen ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 3: Päivitä laskutustietosi

Tiliisi liitetyissä laskutustiedoissa saattaa olla ongelma. Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
  2. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 4: Tarkista, onko sisältö edelleen vuokrattavissa Elokuvat ja TV -palvelusta

Jos saat tämän virheen, kun yrität toistaa aikaisemmin ladattua Elokuvat ja TV -sisältöä, siirry Elokuvat ja TV -kauppaan ja varmista, että sisältö on edelleen vuokrattavissa. Jos ei ole, muiden Xbox Live -sovellusten kautta voi kuitenkin olla saatavilla muita versioita. Yritä hakea nimikettä Xbox-konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Bing-haun käyttäminen sisällön löytämiseen Xbox Livestä ja Xbox 360:stä.