Virhe 80190761 ilmenee, kun päivität jäsenyyttäsi tai ostat sisältöä Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität päivittää jäsenyyttäsi tai ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

80190761

Tämä saattaa tarkoittaa, että tilisi laskutustiedot on päivitettävä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot
Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, vaihda salasanasi.
  2. Siirry Laskutus-kohtaan ja valitse Laskutustiedot. Tarkista, että laskutustiedot ovat oikein. Varmista esimerkiksi, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että Microsoft-tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiyrityksen käyttämiä tietoja kirjainkokoa myöten.
  3. Kirjaudu Xbox 360 -konsolissa ulos Xbox-profiilista ja kirjaudu uudelleen sisään.
  4. Kokeile ostaa sisältö uudelleen.

Ratkaisu 2: Tarkista luottokortin tiedot
Yritä ostamista uudelleen Xbox 360 -konsolissa, mutta kirjoita luottokortin numero uudelleen ilman välejä, pilkkuja tai muita ei-numeerisia merkkejä. Vahvista, että antamasi vanhenemispäivämäärä, kortin turvakoodi ja nimi ovat oikein ja vastaavat kortissa näkyviä tietoja.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 4: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Toimi näin:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet) tai Hard Drive (Kiintolevy).
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)
  8. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -ilmoitusta ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut toiseen profiiliin. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  3. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana. Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.
  4. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.