Virhe 80190850 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livessä

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livessä:

Error 80190850 (Virhe 80190850)

Sorry, there’s a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Koeta tehdä ostos uudelleen.

Koeta tehdä ostos uudelleen.

Ratkaisu 2: Varmista, että tilisi laskutustiedot ovat oikein.

Voit varmistaa laskutustiedot joko konsolissa tai Xbox.com-sivustossa.

Laskutustietojen vahvistaminen tai muokkaaminen:

1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Maksaminen & laskutus -kohdassa Laskutuksen yhteystiedot.
  3. Kirjaudu tarvittaessa sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi (sähköpostiosoitetta ja salasanaa).
  4. Tarkista laskutuksen yhteystiedot
  5.  Muokkaa yhteystietoja tarvittaessa ja valitse Tallenna.

Laskutustietojen vahvistaminen tai muokkaaminen konsolissa:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Siirry Your Information (Omat tiedot) -kohtaan ja valitse Billing Information (Laskutustiedot).
  4. Anna Microsoft-tilin tiedot ja valitse Kirjaudu sisään.
  5. Muokkaa laskutustilin tietoja tarvittaessa ja valitse sitten Done (Valmis).

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.