Virhe 80190864 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilakoodi: 80190864.

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Pankkisi ei varmista maksutapaasi (luottokorttisi on esimerkiksi vanhentunut, estetty tai hylätty).
  • Tililläsi on maksamaton maksu.
  • Microsoft-tililtäsi on tehty liian monta äskettäistä ostoyritystä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että luotto- tai pankkikorttisi toimii

Ostos on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luotto- tai pankkikorttia ei ole aktivoitu.
  • Kortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
  • Kortti ei voi hyväksyä verkko-ostoksia tai automaattista laskutusta.
  • Luottokorttiyritys estää kortin käytön tarkoituksella.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi maksutapa on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole syystä tai toisesta estetty.

Jos saat virhesanoman uudelleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Vaihda Xbox-tilauksen maksutapa

Jos Xbox-tilauksen maksamiseen käytettävä maksutapa on vanhentunut tai se ei enää kelpaa, sinun on päivitettävä se, jotta et menetä oikeutta tilauksen käyttöön. Voit vaihtaa Xbox-tilauksen maksutavan verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu selaimella Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Etsi luettelosta Xbox-tilaus, jonka maksutavan haluat vaihtaa, ja valitse sitten Vaihda maksutapaa.
Palvelut ja tilaukset -näytössä näkyy Xbox-tilaus ja Vaihda maksutapaa -vaihtoehto.
  1. Valitse uusi maksutapa luettelosta tai valitse Lisää uusi maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.
Vaihda Xbox Live -tilauksen maksutapaa -näytössä näkyvät Maksutapa- ja Lisää uusi maksutapa -vaihtoehdot.
  1. Kun olet muuttanut maksutavan, valitse Seuraava. Tällöin maksamattomat laskut siirretään ja uutta maksutapaa veloitetaan välittömästi.

Xbox-tilauksen maksutavan päivittämisen jälkeen voit poistaa maksutavan, jota et enää halua käyttää.

Jos haluat käyttää valmiiksi maksettua tilauskoodia tilauksen uusimisen sijaan, voit lunastaa valmiiksi maksetun koodin verkossa. Sinun on silti peruutettava nykyinen tilauksesi, jotta uusintamaksuja ei peritä.

Huomautus Jos tilauksesi on myöhässä, maksua ei voi suorittaa lisäämällä valmiiksi maksettua tilauskoodia. Sinun on maksettava myöhässä olevat maksut toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan ennen valmiiksi maksetun koodin lunastamista.

Jos sinun on poistettava maksutapa, joka on tällä hetkellä liitetty Xbox-tilaukseen, perehdy ohjeaiheeseen Maksutavan poistaminen verkossa, valitse näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.

Jos saat virhesanoman uudelleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Käytä Microsoft-lahjakorttia

Voit ostaa Microsoft-lahjakortin jälleenmyyjältä ja käyttää sitä ostoksiin. Huomaa, että kaikki ostokset eivät tue valmiiksi maksettuja maksutapoja. Varmista ennen Microsoft-lahjakortin ostoa, että valmiiksi maksettua maksutapaa voi käyttää haluamasi kohteen ostamiseen.