Virhe 803c0009 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla.

803c0009

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tilisi laskutustiedot on päivitettävä.
  • Xbox-konsolin välimuistitiedot on päivitettävä.
  • Xbox Live -yhteydessä on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, vaihda salasanasi tai käytä kadonneen salasanan ratkaisua.
  2. Valitse Muokkaa suojaustietoja.
  3. Vahvista suojaustietosi. Tarkista esimerkiksi puhelinnumeron, vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen ja suojauskysymyksen tiedot.
  4. Tarkista Microsoft-tilisi muut tiedot. Varmista, että Xbox Live -tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että Xbox Live -tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiyrityksen käyttämiä tietoja kirjainkokoa myöten.
  5. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  6. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Ratkaisu 2: Poista Xbox-konsoliin tallennettu profiili.

Voit poistaa profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Profiles (Profiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). (Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei poisteta.)

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti.

Tyhjennä välimuisti seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.

Ratkaisu 4: Lataa profiili uudelleen.

Voit ladata profiilin uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -ilmoitusta ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut toiseen profiiliin. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos profiilistasi painamalla X-painiketta.
  2. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoite. (Jos et tiedä tilisi tunnistetietoja, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.
  3. Anna Microsoft-tilisi salasana.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataaminen edellyttää vanhemman Microsoft-tiliä.
  4. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Ratkaisu 5: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Käytä seuraavia tietoja verkon ja Xbox Live -yhteyden vianmääritykseen:

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.