Virhe 807b0194 ilmenee, kun lataat Xbox 360 -päivitystä

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ladata konsoliohjelmiston päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

• Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)
  • Tilan koodi: 807b0194

Tämä saattaa tarkoittaa, että päivityksen lataaminen konsoliin epäonnistui.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Lataa päivitys uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva X-symbolilla varustettu painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostaminen tai säilyttäminen aiheuttaa ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox 360 -verkkoyhteyksien tuki.

Ratkaisu 3: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Noudata ohjeaiheen Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen ohjeita ja yritä sitten päivityksen lataamista uudelleen.

Ratkaisu 5: Liitä tallennuslaite uudelleen

• Jos käytät kiintolevyn sijaan Xbox 360 -muistikorttia tai USB-muistitikkua, irrota muistikortti tai USB-muistitikku konsolista ja liitä se uudelleen.
  • Jos sinulla on kiintolevy, toimi ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen olevien ohjeiden mukaan.

Kun olet kiinnittänyt tallennuslaitteen uudelleen, kokeile päivityksen lataamista uudelleen.

Ratkaisu 6: Kopioi päivitys USB-muistitikulle, CD-levylle tai DVD-levylle

Kopioi konsolipäivitys tietokoneesta USB-muistitikulle, CD-levylle tai DVD-levylle. Asenna päivitys sitten konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

Kopioi konsolipäivitys USB-muistitikulle

Huomautus: USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto:
    • Jos tietokoneen käyttöjärjestelmä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Kopioi konsolipäivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja sitten kopioida sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto:
    • Jos tietokoneen käyttöjärjestelmä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Jos saat virhekoodin (esimerkiksi xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001), kun olet kopioinut päivityksen muistitikulle, CD-levylle tai DVD-levylle ja asentanut sen sitten konsoliin, ota yhteyttä Xbox-tukeen.