Virhe 807b019f ilmenee, kun toistat sisältöä Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität toistaa sisältöä Xbox 360 -konsolillasi:

Can't find the content. (Sisältöä ei löydy.)
Tilan koodi: 807b019f

Tämä tarkoittaa, että konsoli ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen todennäköisesti järjestelmän ylläpidon, Xbox Liven väliaikaisen häiriön tai verkon määritysongelman vuoksi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tilapäisten Xbox Live -ongelmien vuoksi tai suunniteltujen ylläpitotoimien aikana tietyt Xbox Liven ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä. Voit tarkistaa Xbox Live -palvelun tilan siirtymällä Xbox Live -palvelun tilasivulle.

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -yhteys

Voit testata Xbox Live -yhteyden seuraavasti:

1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Tyhjennä välimuisti seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  2. Käynnistä konsoli uudelleen.

Ratkaisu 4: Lataa sisältö

Yritä ladata sisältö konsoliin ensin ja kokeile sen toistamista vasta sitten. Lisätietoja ostetun sisällön lataamisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -lataushistorian näyttäminen tietokoneessa tai Xbox 360 -konsolissa.

Ratkaisu 5: Avaa verkkoportit

Xbox Live -palvelun käyttämiseen tarvitaan useita avoimia verkkolaitteen tai palomuurin portteja. Lisätietoja siitä, minkä porttien on oltava avoimina Xbox Liveä varten, on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.

Ratkaisu 6: Paranna verkon suorituskykyä

Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, yhteys katkeaa säännöllisesti tai kaikki sisältö ei ole näkyvissä, yritä parantaa verkon suorituskykyä. Saat lisätukea Xbox 360:n hitausongelman ratkaisusta.

Ratkaisu 7: Tarkista verkkoyhteyteen tai Internet-palveluntarjoajaan liittyvät ongelmat

Yhteyden muodostaminen Xbox Liveen tai joidenkin Xbox Liven ominaisuuksien käyttäminen saattaa epäonnistua, jos Internet-palveluntarjoaja on asettanut rajoituksia kaistanleveydelle tai yhteysajalle. Selvitä Internet-palveluntarjoajaltasi, onko se asettanut rajoituksia, jotka saattavat aiheuttaa yhteyden aikakatkaisun.