Virhe 807B01F4 ilmenee, kun yrität ladata sisältöä Xbox Live -palvelusta Xbox 360:llä.

Näet jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität lunastaa valmiiksi maksetun koodin tai ladata sisältöä Xbox Livestä:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 807B01F4
Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi: 807B01F4

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Verkkokokoonpanossa on ongelma.
  • Tilisi käyttö on ehkä estetty.

Huomautus Kun tämä ongelma ilmenee, Account Management (Tilin hallinta) -osio ei välttämättä ole käytettävissä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-05-22T22:02:01.6466799+00:00

Ratkaisu 2: Palauta järjestelmä

Voit palauttaa järjestelmän seuraamalla näitä ohjeita:

1. Paina opaspainiketta ja valitse Turn Off Console (Sammuta konsoli).
  2. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta noin 5 minuutin ajaksi. Jos käytössäsi on sekä reititin että modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
  3. Kytke virtakaapeli 5 minuutin kuluttua ensin modeemiin tai yhdyskäytävään, ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  4. Kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  5. Käynnistä Xbox-konsoli uudelleen ja suorita Xbox Live -yhteystesti. Voit suorittaa testin noudattamalla seuraavia ohjeita:

Huomautus Jos käytössäsi on langaton Xbox 360 -ohjain, voit käynnistää konsolin ohjaimen opaspainikkeen avulla.
    1. Valitse settings (asetukset).
    2. Valitse System (Järjestelmä).
    3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
    4. Valitse käyttämäsi verkko.
    5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Ratkaisu 3: Avaa verkkoportit

Jos käytössäsi on palomuuri tai jos olet muodostanut verkkoyhteyden työpaikalta tai oppilaitoksesta, saatat joutua avaamaan verkkoportteja, jotta Xbox 360 -konsoli voi muodostaa yhteyden Xbox Liveen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n verkkoportit ja reitittimen määritykset Xbox Liveä varten.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.